Etusivu
Verkoston esittely
Tapahtumat
Teemaryhmät
Työelämäosaamisen asiantuntija - valmennusohjelma
Materiaalipankki
Työelämäosaamisen käsikirja
Työelämäkorkeakoulu Yhteystiedot
Anna palautetta
Linkit

Työelämäosaamisen käsikirja

Työelämäosaamisen käsikirja on ensimmäinen työelämäosaamisen nykytietämystä ja yritysperäisiä kehittämis- ja toimintamalleja esittelevä perusteos. Kirja on ainutlaatuinen perusteos, jossa poikkitieteinen työelämäosaaminen on koottu yksiin kansiin. Työelämäosaamisen käsikirja on kirjoitettu ajatteleville työelämän uudistajille.

Kirja on tervetullut ja erityisen tärkeä siksi, että lähitulevaisuudessa työelämäosaaminen on avaintekijä yrityksen menestymiseen alati kansainvälistyvässä taloudessa. Kirjan esimerkit, toimintamallit ja ratkaisutavat helpottavat työorganisaatioiden kehittämistä kohti menestystä. Kirja kertoo miten yritykseen luodaan ja yrityksessä säilytetään vuorovaikutteinen toimiva työkulttuuri, joka edesauttaa osaamisen kehittymistä ja liiketaloudellista menestymistä. Käsikirja on käytännönläheinen opas työpaikoille ja työyhteisöjen kehittämisestä ja menestyksestä vastuussa oleville. Se sopii hyvin kaikenkokoisten ja kaikentyyppisten yritysten kuin myös julkisyhteisöjen käyttöön; se soveltuu johtajien, esimiesten, luottamusmiesten kuin myös viranomaisten, kouluttajien ja asiantuntijoiden käyttöön.

Työelämäosaamisen käsikirja on hyödyllinen työkalu nykyisessä tilanteessa, missä työelämän käytännöt uusiutuvat nopeasti. Vastaan tulevien haasteiden ja kehittämistarpeiden myötä käsikirja ylläpidetään ajan tasalla; määräajoin kirja uudistetaan sisällyttämällä siihen uutta hyödyllistä tietoa, taustamateriaalia, linkkitietoja, hyviä käytäntöjä ja tapausesimerkkejä sitä mukaa kun niitä ilmestyy. Käsikirjasta on otettu kolme eri painosta. (Olavi Manninen: Työelämäosaamisen käsikirja ISBN 978-952-5264-75-3).

>>Lue lisää

Sivuja päivitetty 20.02.2013 •

info@worklifeability.net

Intranet

Interactions with environments as tools for well-being
ICCEF 2016 Conference 18 – 20 September 2016 in Tampere, Finland


Environments, early damages and diseases
ICCEF 2013 Conference, Wuhan, China
Opening Ceremony
Welcome Address
Group Photo (Participants)

ICCEF 2011 Konferenssi
Konferenssin tuloksia
Vanhustyökirja: Work Among the Elderly
Tiivistelmäkirja: Book of Abstracts

TYÖELÄMÄOSAAMISEN ASIANTUNTIJA – VALMENNUSOHJELMA
Syksyllä 2013 ja keväällä 2014